0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda v Mega, ABA Liga Mart 25, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MOŽE LI MEGA DA IZNENADI ZVEZDU? Kladionice potpuno potcenile rivala crveno-belih!

Objavljeno: 03.05.24 u 12:42

Zvezda je svakako favorit protiv Mege, ali pitanje da li je baš ovakav

U petak od 19 časova u hali Pionir, košarkaši Crvene zvezde i Mege odmeriće snage u prvom meču polufinala ABA lige. Ova serija obećava uzbuđenje, ali kladionice su iznenadile favorizujući Crvenu zvezdu i dajući joj kvotu od 1,10 za pobedu, dok je kvota na pobedu Mege čak 6,10.

Ovakvo brutalno potcenjivanje Mege iznenadilo je mnoge, posebno s obzirom na njihovu dosadašnju igru i sposobnost da iznenade jače rivale. Utakmica će biti test za obe ekipe, ali Mega ima priliku da pokaže da je sposoban da se suprotstavi favorizovanom protivniku i iznenadi sve skeptike.

S obzirom na kvote, meč se čini kao prilika za Megu da pokaže svoju snagu i iznenadi, dok će Crvena zvezda biti pod pritiskom da opravda svoj status favorita. Navijači sa nestrpljenjem očekuju početak ove uzbudljive serije, a pitanje je da li će kladioničari morati da revidiraju svoje procene nakon što lopta počne da se kotrlja na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter