0
Fudbal

FOTO: Printscreen

DRAMA NA TERENU: Fudbaler iz Srbije se sudario sa golmanom! (VIDEO)

Objavljeno: 03.05.24 u 19:20

Dobro je prošlo na kraju

Fudbaleri Istre trijumfovali su nad poslednjeplasiranim Rudešom rezultatom 3:1 u utakmici 33. kola Prve Hrvatske lige. Osim zbog četiri postignuta gola, ovaj meč će ostati upamćen i po incidentu u kojem je učestvovao fudbaler iz Srbije.

U poslednjim trenucima prvog poluvremena, igrači iz Pule krenuli su u ofanzivu, a dugu loptu je primio bivši član Vojvodine, Mladen Devetak. Pri tom dodiru, došlo je do sudara sa golmanom domaćeg tima, Matejom Markovićem. Golman je momentalno pao na teren i završio na leđima, dok su njegovi saigrači burno reagovali i odmah pozvali medicinsku pomoć.

Brza reakcija medicinskog tima omogućila je pružanje neophodne pomoći. Golman je odmah stavljen u bočni položaj, a igrači su čak intervenisali kako bi sprečili eventualno gušenje, izvlačeći mu jezik. Srećom, te mere nisu bile potrebne.

Nakon nekoliko minuta, golman je uspeo da se osvesti, ali je zbog bezbednosti ipak iznet sa terena. Umesto njega, u igru je ušao Eugen Ciban.

Snimak užasnog sudara možete pogledati ovde.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter