0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

BARAĆ GOVORIO O PRVIM PROGNOZAMA TEŠKE POVREDE IGRAČA: Evo šta je imao da kaže!

Objavljeno: 03.05.24 u 21:13

Govorio je najviše o povredama.

Crvena zvezda u petak od 19.00 časova pred svojim navijačima dočekala je ekipu Mege u polufinalu ABA lige.

Rezultat meča iznosio je 103:70 ,pa je tako šampion Srbije poveo u polufinalnoj seriji.

Nakon meča, šef struke gostiju rekao je sledeće.

– Uvek je teško dati prve informacije, teško je medicinskom timu, a ja ne bih zaista u to ulazio. Kada se to desilo, ovako jedan težak događaj, još jedan u nizu malera koji nas prate u poslednje vreme… Što se tiče utakmice, čestitao bih Zvezdi, bili su bolji što i rezutlat pokazuje. Ovo je za moje igrače novo iskustvo, plej-of košarka, čvrstina koju nismo uspeli da izdržimo. Iz toga su stigli problemi, pokušavali da uhvatimo priključak što nismo uspeli. Malo je utakmica gde nismo izgledali dobro ove sezone. Normalno je da se to desi, trudićemo se da budemo bolji i da drugi meč dočekamo spremniji.

– Što se tiče Plavšića, mislim da je javnost upoznata sa prirodom povrede. Kao što sam rekao prilikom odgovora na prvo pitanje, to je za medicinski tim. Ja se ne bih bavio prognozama. To je hendikep, ušli smo bez startnog plejmejkera i centra, uz sve promene koje su se dešavale na mestu plejmejkera…

Nastavio je.

– Mi kada smo u takozvanom punom sastavu, mi nemamo roster od 15-16 igrača. Sigurno je da se svaki izostanak oseti, a veliki je hendikep da uoči samog polufinala ili na samoj utakmici se povrede dva nosioca. Druga utakmica je druga utakmica. Da li si izgubio pola koša ili ovom razlikom u plej-ofu to nema težinu. Poslušaćemo medicinski tim, preraspodelićemo uloge i pružićemo bolji otpor nego što je to bilo večeras.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter