0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

from left Kings Kangwa, Vladimir Lucic, Jean-Philippe Krasso, Lazar Nikolic, Stefan Lekovic, Osman Bukari, Dragoljub Draza Mihailovic, Cica Draza during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA VEĆ DANAS MOŽE DA OSVOJI TITULU: I Partizan je uključen u to!

Objavljeno: 02.05.24 u 12:35

Crvena zveda, još danas, može da stigne do sedme titule u nizu

Crvena zvezda je na korak od osvajanja sedme uzastopne šampionske titule u Superligi Srbije. Sa 11 bodova prednosti nad večitim rivalom Partizanom, tim je već u prilici da overi titulu večeras ukoliko se neki od scenarija odigra na njihovu korist.

U susretu 33. kola Superlige, Crvena zvezda se suočava s TSC-om iz Bačke Topole, ekipom koja je i ove sezone pokazala izvanredne igračke sposobnosti pod vođstvom Žarka Lazetića. Iako na „Marakani“ ne najavljuju nikakvu feštu iz poštovanja prema ostalim ekipama koje igraju istog dana, neizbežno je da će pažljivo pratiti rezultate, posebno Partizanovog meča, jer bi im određeni rezultati omogućili da već večeras proslave titulu.

U slučaju poraza Partizana, Crvenoj zvezdi bi bio dovoljan i bod da osigura šampionski pehar, dok bi u slučaju nerešenog ishoda uz pobedu Zvezde, titula takođe bila overena. Ipak, ukoliko Partizan trijumfuje, Zvezda će morati da sačeka sledeću priliku.

Dok se navijači nadaju još jednoj fešti na „Marakani“, svestni su da će TSC pružiti jak otpor, budući da imaju ambicije za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, što ih čini opasnim protivnikom.

Standings provided by Sofascore
3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter