0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA IZNAD SVEGA: Igrač Čukaričkog proslavio pehar crveno-belih i poslao poruku! (FOTO)

Objavljeno: 02.05.24 u 22:30

Zvezda je u njegovom srcu, bez obzira za koga igra

Fudbaler Vukašin Jovanović, trenutno u redovima Čukaričkog, još jednom je pokazao svoju vernost Crvenoj zvezdi putem društvenih mreža. Neposredno pre važnog meča Crvene zvezde i TSC-a, u kojem su crveno-beli osvojili titulu pobedom od 2:1, Jovanović se oglasio na Instagramu.

Na svojoj Instagram stranici, Jovanović je podelio fotografiju na kojoj nosi opremu Crvene zvezde, pozirajući sa Markom Grujićem. Uz fotografiju je napisao: „Nastaviće se…“

Vukašin Jovanović
FOTO: Printscreen/Instagram

Ova objava jasno pokazuje Jovanovićevu ljubav prema Crvenoj zvezdi, koja je ostala neosporna i nakon njegovog odlaska na Marakanu. Iako trenutno nosi dres Čukaričkog, Jovanović je svojim gestom još jednom istakao svoju povezanost sa klubom za koji je nekada igrao.

Na dan objave, Jovanović je čak i igrao za Čukarički u meču protiv Napretka, u kojem su Brđani slavili rezultatom 2:0, ostajući tako u trci za evropske kvalifikacije. Jovanović je započeo utakmicu i odigrao prvo poluvreme, nakon čega je ustupio mesto Mihajlu Cvetkoviću.

Ovaj gest Vukašina Jovanovića još jednom je potvrdio njegovu emotivnu vezu sa Crvenom zvezdom i ostavio dubok utisak na navijače i ljubitelje fudbala.

10
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter