0
Domaći fudbal
Svetozar Mijailović

Svetozar Mijailovic Superliga Srbije Super Liga Rad - Crvena Zvezda 29. Maj 2020. 29.5.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SVETOZAR MIJAILOVIĆ PRESREĆAN: Predsednik FK Crvena zvezda se oglasio nakon nove titule!

Objavljeno: 02.05.24 u 22:12

Mijailović je izrazio svoje oduševljenje postignutim rezultatom

Crvena zvezda je zvanično potvrdila svoj status neprikosnovenog šampiona Srbije trijumfom nad TSC-om rezultatom 2:1, stičući nedostižnih 14 bodova prednosti u odnosu na Partizan, četiri kola pre kraja prvenstva. Ovom pobedom, crveno-beli su osvojili 35. titulu šampiona države, što predstavlja sedmu uzastopnu titulu.

Predsednik kluba, Svetozar Mijailović, nije krio zadovoljstvo zbog postignutog uspeha i čestitao je igračima, stručnom štabu, menadžmentu, zaposlenima i navijačima na ovom velikom dostignuću.

Čestitam igračima, stručnom štabu, menadžmentu, zaposlenima i celokupnoj zvezdaškoj javnosti na osvajanju 35. titule šampiona države. Višegodišnja dominacija je nastavljena, a cilj sa početka takmičarske godine ispunjen. Crvena zvezda je i tokom ove sezone pokazala da je najbolji tim u Srbiji. Kako je vreme prolazilo, tako su i igre bile bolje. Četiri kola pre kraja prvenstva smo i matematički obezbedili titulu i još jednom pokazali da sa svakodnevnim posvećenim radom možemo iz godine u godinu da postavljamo standarde. Zvezda će nastaviti da raste i raduje svoje navijače, koji su i ove sezone bili naša najveća snaga – rekao je Svetozar Mijailović.

Ovim rečima, predsednik kluba nije samo proslavio osvajanje titule, već je istakao i kontinuirani napor i predanost kluba u održavanju visokih standarda i neprekidnom unapređivanju kako bi zadovoljio očekivanja svojih vernih navijača.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter