0
AdmiralBet ABA Liga
Janis Sferopulos

FOTO: Starsport

SFEROPULOS PRED MEGU: „Imali smo sitnih problema“

Objavljeno: 02.05.24 u 17:28

Sferopulos se nada pobedi njegovog tima

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos, izjavio je da su svi igrači, osim Adama Hange, spremni za predstojeći meč protiv Mege, koji će se odigrati u petak od 19.00 u „Pioniru“ kao prvi meč polufinalne serije ABA lige.

Zvezda je u četvrtfinalu pobedila Studentski centar, dok je Mega bila uspešna protiv Cedevita Olimpije.

Pre svega smo veoma srećni što se vraćamo utakmicama. Imali smo pauzu od 11 dana i to je sa jedne strane bilo dobro – imali smo vremena da unapredimo neke stvari ofanzivno i defanzivno, a sa druge strane nije lako, jer smo navikli da cele sezone igramo na dva dana. Mislim da svi jedva čekaju da počne polufinalna serija – rekao je Sferopulos.

Zvezda je ove sezone već dva puta savladala Megu.

Igramo protiv tima koji je izuzetno talentovan, veoma su mladi i igraju veoma energično. Znamo se veoma dobro iz ligaškog dela sezone, želimo da igramo našu igru i trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice. Želimo da se borimo za naše ciljeve, a prvi je utakmica protiv Mege u petak – dodao je Grk.

Što se tiče zdravstvenog stanja ekipe, Sferopulos je naveo: – Što se tiče zdravstvenog stanja tima, imali smo neke sitne probleme, ali mislim da su svi spremni za utakmicu, osim Hange, koji zbog preloma ruke odsustvuje – kazao je Janis.

Na kraju, Sferopulos je pozvao navijače da dođu u što većem broju: – Želeo bih da iskoristim priliku da još jednom pozovem navijače da dođu i podrže nas, jer nam njihova podrška mnogo znači i potrebno nam je da u petak dođu u što većem broju. Kraj je sezone i želimo da ispunimo preostala dva cilja – da osvojimo ABA ligu i KLS – istakao je Sferopulos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter