0
Domaći fudbal
FK Partizan - FK Vojvodina

Matheus Bonifacio Saldanha (L) is fouled by Guram Giorbelidze during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Vojvodina at stadium FK Partizan (JNA) on December 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) PARTIZAN SVE PROSUO: Vojvodina uspela da preokrene rezultat u Humskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.24 u 17:42

Partizan je imao prednost, ali nije uspeo da je sačuva u prvih 45 minuta

Fudbaleri Partizana igraju utakmicu trećeg kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije protiv ekipe Vojvodine, a rezultat na poluvremenu je 1:0.

Opasnu priliku za pogodak su imali prvo gosti iz Novog Sada. Vukanović je glavom gađao bliži ugao, međutim na visini zadatka je bio golman Jovanović.

Ipak, do vođstva u 19. minutu stiže Partizan. Neoprezna reakcija Crnomarkovića u kaznenom prostoru Vojvodine, koji je nakon centarušta Zahida odbio loptu u sopstvenu mrežu.

Izuzetnu priliku je Vojvodina imala u 32. minutu. Stojković se podmetnuo ispred šuta rivala i tako sprečio siguran pogodak za Novosađane.

Ključni momenat za goste dogodio se u 38. minutu. Veliki propust je imao Jovanović sa procenom centaršuta gostiju, te je lopta pala pred Serija koji je imao nebranjenu mrežu ispred sebe i nije mu bio problem da ubaci loptu u mrežu za 1:1.

U 44. minutu Vojvodina režira preokret. Dejan Zukić pokazuje zbog čega je u sjajnoj formi pošto iz daljine uspeva da donese preokret Vojvodini.

Standings provided by Sofascore
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter