0
Domaći fudbal
FK Olimpijakos

FOTO: Twitter/@olympiacosfc

POKER OLIMPIJAKOSA U BIRMINGEMU: Grci priredili šok na Ostrvu i nokautirali bivšeg prvaka Evrope!

Objavljeno: 02.05.24 u 23:16

Olimpijakos je priredio veliko iznenađenje u Engleskoj

U prvom polufinalnom susretu Lige Konferencija, fudbaleri Olimpijakosa iznenadili su svet pobedom od 4:2 na gostovanju protiv Aston Vile. Glavni akter trijumfa bio je El Kabi, koji je postigao het-trik za atinski tim.

Olimpijakos je poveo golovima El Kabija nakon asistencija Čikinja i Podensa, stekavši prednost od dva gola nakon 27 minuta igre. Međutim, domaći tim je uspeo da smanji rezultat preko Olija Votkinsa pre kraja prvog poluvremena, dok je Dijabi brzo nakon početka drugog dela igre izjednačio rezultat.

Četiri minuta kasnije, Olimpijakos je ponovo došao do prednosti nakon što je lopta pogodila ruku Daglasa Luiza, što je rezultiralo penalom koji je sigurno realizovao El Kabi. Konačnih 4:2 postavio je Hese u 67. minutu.

U drugom polufinalnom duelu između Fiorentine i Klub Briža, slavila je ekipa iz Firence rezultatom 3:2. Fiorentina je povela već u petom minutu golom Sotila, ali je Klub Briž izjednačio iz penala preko Vanakana. Fiorentina je ponovo povela preko Belotija, ali je Klub Briž uspeo da izjednači nakon isključenja igrača Fiorentine, Igora Tijaga.

U završnici meča, Enzola je postigao gol u drugom minutu nadoknade vremena, donoseći Fiorentini pobedu od 3:2.

Finale Lige Konferencija igra se u Atini, a revanš susreti polufinala zakazani su za 8. maj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter