0
Domaći fudbal

FOTO : FK Crvena zvezda

POKER KADETA U VEČITOM DERBIJU: Zvezdini klinci rutinski protiv Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.24 u 13:30

Kadeti Crvene zvezde savladali su vršnjake iz Partizana sa ubedljivih 4:0

Igrali su se fudbala kadeti Crvene zvezde na terenima Omladinske škole i savladali večitog rivala reztatom 4:0. Mrežu rivala u timu Slađana Nikolića je načeo Uroš Đorđević na fantastičnu asistenciju Đorđa Rankovića, da bi potom igrač utakmice Aleksa Vasilić preuzeo stvari u svoje ruke. Vasilić je prvo pogodio na dodavanje Strahinje Stojkovića, zatom asistirao Vasiliju Kostovu, da bi se potom ponovo upisao u strelce i postavio konačan rezultat.

Crvena zvezda – Partizan 4:0 (3:0)
Stadion: “Tereni Omladinske škole FK Crvena zvezda”.
Sudija: Miroslav Miletić.
Strelci: Đorđević u 26, Vasilić u 38. i 46. i Kostov u 44. minutu.
Žuti karton: Premović (Partizan).
Crvena zvezda: Bekonja, Stojković (od 83. Bulatović, Roganović, Stojanović, Ivanović, Manojlović, Kostov, Vasilić (od 76. Cvetković), Ðorđević (od 52. Mišić), Ranković (od 76. Mladenovski), Damjanović (od 83. Knežević).
Partizan: Jovanović, Radić, Vulićević, Bajramović, Makević, Kostić, Radosavljević, Premović, Martinović (od 63. Radović), Pavlović (od 52. Grbović), Ljubojević.
FOTO: FK Crvena zvezda
Silovitije su krenuli kadeti Zvezde i već u četvrtom minutu pokušali preko Vasilića koji je nakon prodora po levoj strani gađao u Jovanovića. Ubrzo je lopta i završila u mreži Jovanovića, nakon što ga je Kostov lobovao, ali je arbitar signalizirao ofsajd. U dva navrata je potom Ranković gađao sa distance, ali pored stative, premda je Zvezda uspostavila ritam dešavanja na terenu što se ubrzo i konkretizovalo.
Vanserijska akcija je viđena u 26. minutu kada je Ranković oduzeo loptu na sredini terena, povukao kontru, a zatim i spoljnim delom stopala poslao pas za Uroša Đorđevića koji je “bocnuo” Jovanovića, za aplauz svih prisutnih na tribinama. Mogla je prednost da se udvostruči u 30. minutu, ali je udarac Stojanovića odbio Jovanović do Damjanovića koji je šutirao preko gola.
Nova fantastična akcija naših bisera viđena je u 38. minutu kada je Đorđević uposlio Stojkovića po desnom boku, a on zavrnuo loptu za Aleksu Vasilića koji se oslobodio čuvara i pogodio “malu” mrežu. Uzvratio je Vasilić asistencijom u 44. minutu kada je oduzeo loptu neodlučnom štoperu gostiju i uposlio Vasilija Kostova koji je akciju rutinski završio.
Gde su stali naši biseri u prvom, tu su nastavili u drugom poluvremenu, pa smo do novog gola stigli u 46. minutu nakon što je Vasilić dobro reagovao na odbitak Kostova koga je prethodno uposlio Damjanović. Driblao je Mišić po desnom boku u 57. minutu, ušao i u šesnaesterac, ali pogodio spoljni deo mreže. O Zvezdinoj dominaciji na današnjem susretu, dovoljno govori to da je Bekonja prvu intervenciju imao tek u 60. minutu posle udarca Kostića.
Mogla je Zvezda da bude i ubedljivija, ali je falilo više koncentracije u završnici, kao i situaciji kada je napadač rivala – Radović izašao pred Bekonju i promašio gol.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Omladinska škola Crvena zvezda (@crvenazvezdafk_os)

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter