0
Košarka
Minesota Timbervulvs

FOTO: Twitter/@Timberwolves

PITANJE ZA MINESOTU PRED DUEL SA JOKIĆEM: Gde će se nalaziti trener nakon operacije?

Objavljeno: 02.05.24 u 09:32

Sigrno će im biti prekopotreban

Trener Minesote, Kris Finč je podvrgnut operaciji kolena nakon što je pretrpeo povredu u četvrtom meču plej-of serije sa Finiksom, zbog sudara sa Majkom Konlijem.

Na terenu je došlo do sudara saigrača, nakon čega je Finč pao na parket i otkriveno je da je zadobio ozbiljnu povredu kolena koja zahteva hirurški zahvat. Ipak, Finč planira da prisustvuje prvoj utakmici polufinala Zapadne konferencije u Denveru koja je zakazana za nedelju, iako tačno vreme još nije poznato.

U narednim danima će biti odlučeno gde će sedeti na utakmici, u zavisnosti od njegovog oporavka i mogućnosti da Minesota osigura odgovarajuće mesto na klupi koje će garantovati njegovu sigurnost od daljih povreda.

Američki mediji izveštavaju da će Finč putovati u Denver nezavisno od ekipe kako bi imao dodatno vreme za rehabilitaciju, ali će biti prisutan u Bol areni za prve dve utakmice polufinalne serije.

Timbervulvsi su u potrazi za odgovarajućim mestom na klupi, ali još nije poznato koliki će rizik biti. Ukoliko ne uspeju da pronađu adekvatnu poziciju, trener će imati rezervisano mesto u hali odakle će moći da pristupi svlačionici kad god je to moguće.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter