0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Play Off Game 3 between Maccabi Tel Aviv v Panathinaikos Athens at Aleksandar Nikolic Hall on April 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PAO U VELIKOM PROBLEMU: Grci dobili loše vesti pred meč sa Makabijem u Beogradu!

Objavljeno: 02.05.24 u 20:12

Makabi ima priliku da reši seriju u svoju korist

Makabi Tel Aviv i Panatinaikos će se suočiti u četvrtoj utakmici plej-of serije Evrolige u košarci, koja je postala centralna tema u svetu sporta. Izraelci su napravili ključni korak ka prolasku dalje, uspevši da odbrane prednost stečenu u Grčkoj, a sada će pokušati da završe posao na domaćem terenu.

Serija je do sada bila obeležena dramom na terenu i van njega. Povreda Vejda Boldvina, nosioca igre Makabija, dodatno je začinila već napetu atmosferu, dok su kontroverzne sudijske odluke samo dodale na tenziji. Kritike na račun Evrolige i sudija stizale su čak i od strane predsednika Panatinaikosa, Dimitrisa Janakopulosa.

Uoči četvrte utakmice, Panatinaikos je dobio još jedan udarac – Makabi će imati podršku većeg broja navijača u dvorani nego prethodno. Iako je grčki klub bio u prednosti zbog manjeg broja gledalaca u prethodnim mečevima, Makabi je uspeo da izbori novu pobedu, čime je nagovestio izuzetno težak zadatak za Panatinaikos.

Pokušaji grčkog kluba da obezbedi podršku svojih navijača nisu urodili plodom, jer su odbijeni zahtevi za dodatnim kartama. Ukoliko Panatinaikos ne uspe u četvrtak uveče, očekuje se novo obraćanje Janakopulosa, koji će se suočiti sa izazovom suočavanja sa eliminacijom iz Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter