0
Evroliga

FOTO: Twitter/@paobcgr

OBRADOVIĆ TALIJA ZA PANATINAIKOS: Grci u Beogradu napravili neverovatan preokret i vratili seriju u Atinu! (FOTO)

Objavljeno: 02.05.24 u 23:10

Panatinaikos je uspeo da pobedi Makabi

Panatinaikos je ostvario veliki podvig u četvrtoj utakmici četvrtfinala Evrolige protiv Makabija, osvojivši pobedu rezultatom 95:88 i izborivši majstoricu u Atini za plasman na fajnal-for!

Makabi je vodio sa sedam poena prednosti u poslednjoj deonici, imajući čak 88:85, međutim, PAO je napravio seriju od 8:0, a trojka Kostasa Slukasa na minut do kraja donela im je vođstvo od 93:88.

Slukas, jedan od najboljih na terenu, zajedno sa Kendrikom Nanom, bio je ključni faktor u ovom trijumfu. Nan je završio sa 27 poena, dok je Slukas doprineo sa 20.

Nakon propuštenih šansi Makabija, Lesor je zakucavanjem na 12 sekundi do kraja postavio konačan rezultat od 95:88, dok je bivši igrač Partizana, Bonzi Kolson, meč završio sa 17 poena i sedam skokova.

S druge strane, Lorenco Braun je ubacio 17 poena za Makabi, dok su Blat i Kolson dodali po 14, a Džoš Nibo stigao do 10 poena.

Utakmicu je uživo posmatrao i trener Partizana, Željko Obradović, što je dodatno začinilo veče u Pioniru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter