0
Domaći fudbal
FK Partizan - FK Vojvodina

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 Play Off match between Partizan and Vojvodina Novi Sad at stadium FK Partizan (JNA) on May 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NI VAR NE POMAŽE PARTIZANU: Vojvodina u poslednjim sekundama nokautirala crno-bele u Humskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.24 u 18:48

Partizan ne izgleda bolje posle smene Igora Duljaja

Fudbaleri Partizana poraženi su od Vojvodine u meču trećeg kola Mozzart Bet Superlige Srbije sa 3:2.

Opasnu priliku za pogodak su imali prvo gosti iz Novog Sada. Vukanović je glavom gađao bliži ugao, međutim na visini zadatka je bio golman Jovanović.

Ipak, do vođstva u 19. minutu stiže Partizan. Neoprezna reakcija Crnomarkovića u kaznenom prostoru Vojvodine, koji je nakon centarušta Zahida odbio loptu u sopstvenu mrežu.

Izuzetnu priliku je Vojvodina imala u 32. minutu. Stojković se podmetnuo ispred šuta rivala i tako sprečio siguran pogodak za Novosađane.

Ključni momenat za goste dogodio se u 38. minutu. Veliki propust je imao Jovanović sa procenom centaršuta gostiju, te je lopta pala pred Serija koji je imao nebranjenu mrežu ispred sebe i nije mu bio problem da ubaci loptu u mrežu za 1:1.

U 44. minutu Vojvodina režira preokret. Dejan Zukić pokazuje zbog čega je u sjajnoj formi pošto iz daljine uspeva da donese preokret Vojvodini.

Krenuo je Partizan dosta bolje u drugo poluvreme što se ubrzo i isplatilo. Odlična kontra crno-belih po desnoj strani, a moćan udarac golom kruniše Aranđel Stojković u 57. minutu susreta.

Samo dva minuta kasnije Vojvodina daje gol, ali je on poništen zbog faula u ranijoj fazi napada.

Novosađani su nastavili da pritiskaju. U 77. minutu Ivanović postiže gol za novo vođstvo gostiju u Humskoj, ali je on poništen zbog ofsajda.

Baždar je imao izuzetnu priliku za pogodak u 88. minutu kada je nakon centaršuta saigrača uhvatio makazice iskosa, ali je lopta završila pored gola Carevića.

Krajni udarac za Partizan zadao je Njegoš Petrović u poslednjim trenucima meča, te je Vojvodina pobedila sa 3:2.

Standings provided by Sofascore
4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter