0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

FOTO: Starsport

MILOJEVIĆ POSLE NOVOG TROFEJA: „Bogu hvala, neka se građani raduju zbog praznika“

Objavljeno: 02.05.24 u 21:18

Milojević je bio ključan faktor u preokretu Zvezde na polusezoni

Vladan Milojević se vratio u Crvenu zvezdu sredinom sezone i uneo novu energiju i pobednički duh u ekipu koja je pre toga delovala uspavano. Rezultat svega je nova titula, osvojena pobedom protiv TSC-a rezultatom 2:1.

Iako je remi bio dovoljan za 35. krunu, Zvezda je odlučila da odigra ofanzivno i osvoji titulu na terenu. Nakon meča, Milojević je izjavio:

Nije lako, čestitam titulu navijačima i klubu,živimo za ovo, igramo za ovo. Predivno je to da pred najveći hrišćanski praznik osvojim titulu. Bogu hvala, u svakom slučaju. Ponosan sam, idemo dalje. Želeli smo mnogo da pobedimo ovaj meč, mislim da smo danas dobro igrali. Titula je aposlutno zaslužena, ali nismo još odradili psoao. Čekaju nas teški mečevi do kraja i Kup Srbije. čestitao bih građanima Republike Srbije najveći hrišćanski praznik, nek se raduju – rekao je Milojević.

Zvezda ima +14 u odnosu na Partizan sa četiri kola do kraja sezone. Naredni protivnici su im Lučani, Napredak, Radnički i Čukarički, a takođe ih očekuje finale Kupa protiv Vojvodine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter