0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

LEGENDA POTCENUJE DENVER I JOKIĆA: „Nagetsi su u problemu, jedna stvar je ključna prednost Minesote!“

Objavljeno: 02.05.24 u 14:32

Denver i Jokića čeka ozbiljan zadatak nakon što su eliminisali Lejkerse

Drejmond Grin, poznati košarkaš Golden Stejta, izneo je svoje mišljenje o predstojećim duelima polufinala Zapadne konferencije NBA lige između Minesote i Denvera, naglašavajući da vidi Minesotu kao favorita. Razlog za tu tvrdnju, kako navodi, leži u nedovoljno kvalitetnoj klupi Denvera, po njegovom mišljenju vođenoj Majklom Malounom.

Mislim da su Nagetsi u problemu. Pobedili su u prethodnoj seriji, ali nisu bili dovoljno efikasni s klupe. To bi moglo biti ključno u seriji s Minesotom – izjavio je Grin.

Vulvsi raspolažu sa širokim izborom igrača koji mogu doprineti, dok Nagetsi, kako se čini, nemaju tu dubinu.

Grin je posebno istakao igrače poput Naza Rida, Kajla Andersona, Montea Morisa i Nikela Aleksandera-Vokera kao ključne igrače sa klupe za Vulvse.

Pored toga, Grin je naglasio važnost duela između Nikole Jokića i Rudija Gobera, ali tvrdi da pobednik ove serije neće biti odlučen samo njihovim performansama.

Vulvsi imaju širi tim i to će biti njihova prednost protiv Nagetsa. Duel između Jokića i Gobera je važan, ali šampionate ne osvajaju samo igrači od jedan do pet, već i oni sa klupe – zaključio je Grin.

Sve oči će biti uprte u predstojeće mečeve dok će timovi pokušavati dokazati svoju nadmoćnost na terenu i ostvariti put ka finalu Zapadne konferencije.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter