0
Evrokupovi
fudbalska reprezentacija Francuske

FOTO: Twitter/@equipedefrance

KATASTROFA ZA FRANCUZE: Glavni favoriti bi mogli da budu ozbiljno oslabljeni za EURO!

Objavljeno: 02.05.24 u 15:56

EURO dočekuju kao prvi favorit za naslov šampiona Evrope

Fudbaler Pari Sen Žermena i francuski reprezentativac Lukas Ernandez mogao bi propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj zbog povrede kolena koju je zadobio tokom prvog meča polufinala Lige šampiona između Borusije i PSŽ-a, prenosi izvor blizak klubu.

Ernandez je napustio teren u finišu prvog poluvremena sinoćnje utakmice koja je završena rezultatom 1:0 u korist Borusije. Tokom današnjih medicinskih pregleda biće procenjeno koliko će Ernandez morati da odsustvuje sa terena, ali postoje naznake da je povredio ligamente kolena, što ozbiljno dovodi u pitanje njegovu spremnost za Evropsko prvenstvo.

Ova vest je loša vest i za selektora Francuske Didijea Dešana, koji će 16. maja objaviti spisak igrača za kontinentalni šampionat. Francuska će 17. juna odigrati svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu protiv Austrije.

Ernandezova eventualna odsutnost bi mogla biti značajan udarac za francuski tim, ali će se sa sigurnošću znati nakon detaljnijih medicinskih pregleda i saopštenja zvaničnih izvora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter