0
AdmiralBet ABA Liga
Marko Barać

FOTO: Mega MIS

BARAĆ PRED MEČ SA ZVEZDOM: „Igramo protiv tima koji ima šampionske aspiracije i koji je veliki favorit!“

Objavljeno: 02.05.24 u 16:12

Baraćovu ekipu čeka izuzetno težak zadatak u polufinalu plej-ofa ABA lige

Pred početak polufinalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Mege, trener Mege, Marko Barać, izneo je svoja očekivanja pred prvi susret koji se održava u petak od 19 časova u hali Pionir.

Barać je istakao izazovnost meča, posebno uzimajući u obzir odsustvo ključnih igrača poput Uroša Plavšića, ali naglasio je da njegova ekipa ne dolazi sa belom zastavom.

Očekuje nas utakmica protiv tima koji ima šampionske aspiracije i koji je veliki favorit. U odnosu na dosadašnji deo sezone pojačani su vrhunskim plejmejkerom Topićem, što naš posao čini jos težim. I pored svih kadrovskih problema želimo da igramo dobru košarku, što radimo cele sezone, i da budemo spremni da iskoristimo svaku priliku koja se ukaže – rekao je Marko Barać.

Njegove reči je podržao i igrač Stefan Miljenović dodajući:

Očekuje nas utakmica protiv veoma jake i kvalitetne ekipe Crvene Zvezde. Mi smo pauzu do pocetka polufinalne serije iskoristili da maksimalno treniramo i iako oslabljeni povredom kapitena Plavšića i još nekoliko igrača, u utakmicu ulazimo svesnih svojih kvaliteta i nadam se da ukoliko uspemo da na teren prenesemo zamisli stručnog štaba, neće izostati dobra i kvalitetna utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter