0
ATP
Karlos Alkaraz

FOTO: Printscreen/Twitter

ALKARAZ SE OPORAVLJA I S NESTRPLJENJEM OČEKUJE RIMSKI MASTERS: Jedva čekam da vidim Đokovića!

Objavljeno: 02.05.24 u 10:40

Trebalo bi da bude spreman do početka turnira u Rimu

Španski teniser Karlos Alkaraz nije izgubio mnogo vremena razmišljajući o svojoj ranoj eliminaciji u Madridu, gde je branio titulu. Iako je poražen od Andreja Rubljova, treći teniser sveta odmah se okrenuo budućim planovima. Nakon meča, Alkaraz je istakao da nije očekivao ni da će doći do te faze turnira zbog problema s desnom podlakticom, koji su ga sprečili da nastupi u Monte Karlu i Barseloni.

Njegov sledeći cilj je Masters u Rimu koji se održava od 8. maja. Upitan o svojoj spremnosti za nadolazeći turnir, Alkaraz je izrazio nadu da će biti spreman na vreme, najavljujući da će nositi specijalnu zaštitu na povređenoj ruci.

Videćemo ove nedelje koliko ću se oporaviti. Jedva čekam da u Rimu vidim Đokovića. Nadam se da ću u Italiju doći sa pozitivnim osećajem -rekao je Alkaraz pred novinarima u španskoj prestonici.

Ovo će biti Alkarazov drugi put na turniru u Rimu, s obzirom da je prošle godine eliminisan u trećem kolu od strane Fabijana Marošana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter