0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

AFRIČKI DESINGERICA ŠOKIRAO SRBIJU: O ovom pogotku i proslavi gola priča cela zemlja! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.24 u 18:11

Desingerica je došao i na fudbalski teren, ali drugačijem obliku

Uzbudljiva treća runda plej-ofa Prve lige Srbije donela je pravu dramu na terenu u Ubu gde je ekipa Jedinstva ostvarila impresivan preokret protiv Tekstilca iz Odžaka, pobedivši ih rezultatom 2:1.

Iako je Aleksa Paić auto-golom u 34. minutu doneo vođstvo ekipi iz Vojvodine, domaći tim nije poklekao. Ognjen Dimitrić uspeo je da izjednači rezultat pre pauze, dajući nadu svojoj ekipi za preokret.

U drugom poluvremenu, igrači obe ekipe su nastavili sa odlučnošću, željni pobede. Na kraju se ispostavilo da je domaćin bio nešto bolji, a to se isplatilo u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Kvaku Karikari dobio je loptu u prazan prostor i sa šansom pred sobom, nije propustio priliku da obraduje domaće navijače. Njegov precizan udarac pored čuvara mreže doneo je pobedonosni gol za Jedinstvo.

Nakon postignutog gola, usledilo je veliko slavlje duž klupe. Karikari je svojim neobičnim gestom dodatno začinio trenutak, uzimajući naočare koje podsećaju na vanzemaljca, slične onima koje često nosi muzičar Dragomir Despić Desingerica. Prekrstio je ruke na karakterističan način, privlačeći pažnju publike i kamermana.

Jedinstvo je tako preteklo Inđiju na poziciji koja vodi direktno u Superligu Srbije, pošto je direktan rival izgubio od OFK Beograda (3:0). Romantičari su već ušli u najviši rang, a još jedan kandidat Smederevo odigralo je samo 0:0 sa Mačvom. U preostalom meču Radnički je u Sremskoj Mitrovici porazio Grafičar sa 1:0.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter