3
Fudbal

FOTO: Ministarstvo finansija

VUČIĆ OTKRIO: Srbija planira kandidaturu za Olimpijske igre i EURO U21!

Objavljeno: 01.05.24 u 11:16

Igre sa Mađarima, a EURO sa Albanijom

Srbija dobija Nacionalni stadion, koji će biti dom fudbalske reprezentacije Srbije, a kamen temeljac na zdanje koje će „nići“ u Surčinu postavlja predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je otkrio da će finale Lige Evrope 2028. godine biti odigrano u Beogradu, a sada je stakao da Srbija planira da se u budućnosti zajedno sa Mađarskom kandiduje za organizaciju Olimpijskih igara.

Nastavićemo da razvijamo infrastrukturu, a planiramo u budućnosti da se mi i Mađarska kandidujemo za Olimpijske igre. Kao što sa Albanijom možemo da se kandidujemo za Evropsko prvenstvo do 21 godine, kod njih otvaranje, kod nas zatvaranje. OFK Beograd će igrati u Zaječaru, pa će i Zvezda i Partizan gostovati tamo. Ne znam kako stoji Dubočica, nadao sam se da igraju. U Loznici se igra finale Kupa, tu je sad borba oko karata. Vojvodina traži 4.000 kao i Zvezda i možete da mislite kako to izgleda. Stadion prima 8.500 ljudi. Objasnite mi kako Zvezdinim navijačima kažemo da će dobiti nula karata, ali fer je da i Vojvodina dobije isti broj karata – rekao je Vučić.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter