1
Evroliga

FOTO: Olympiacos B.C./X

PETRUŠEV UBEĐEN DA NIJE BIO FAUL: „U NBA se ovo ne svira, ako tako sudite meč…“ (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.24 u 10:55

Sudijske odluke obeležile mečeve u Beogradu i Pireju

Poslednjeg dana aprila mogli smo da uživamo u košarci koja nam pruža Evroliga. Izuzetno zanimljivo je bilo kako u Beogradu, tako i u Pireju.

Tamo su košarkaši Olimpijakosa izgubili posle produžetaka od Barselone 82:80, a ključni trenutak utakmice desio se na 0.5 sekundi do kraja.

Bilo je nerešeno, a onda je dosuđen vrlo diskutabilan faul Filipu Petruševu i to pri šutu Džabari Parkera za tri poena. Parker je pogodio prva dva, treće namerno promašio i to je bilo to.

Filip Petrušev je posle meča objasnio šta se desilo.

Sudija je svirao faul. Teško je kada se tako sudi, bio je kontakt, ali je Parker inicirao kontakt, nije to njegov šut. On je krenuo ka meni u nadi da dobije faul, dobio kontakt, dobio je što je želeo. U NBA ligi to više nije faul. Nisam siguran ovde. Ako tako sudite meč… Tako se desilo, svirali su faul – rekao je Petrušev.

Moramo da nastavimo da se borimo. Imali smo mnogo šansi da dobijemo ovu utakmicu. I dalje verujemo jedni drugima. Nastavićemo da se borimo i nadamo se da ćemo dobiti naredna dva meča – rekao je Filip Petrušev.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter