0
Lifestyle
Novak Đoković

FOTO: Starsport

NOLE OBRADOVAO MALIŠANE: Prerušio se, pa zaigrao tenis sa decom! (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.24 u 23:40

Novak se trenutno nalazi u Crnoj Gori i odlučio se za jedan potez koji je obradovao mnoge

Najbolji svetski teniser Novak Đoković obradovao je mališane u Crnoj Gori svojom neobičnom posetom dok trenutno odmara pred nastavak sezone. Nakon što je u utorak veče uživao na koncertu Severine u Dubrovniku, Đoković je svoje srdačno raspoloženje proširio i na Tivat, gde je odlučio da iznenadi decu.

Prema izveštajima crnogorskih medija, Đoković je u sredu tokom dana izašao na ulice Tivta prerušen u ribara. Nedugo zatim, započeo je neplaniranu partiju tenisa sa najmlađima na ulici.

Glumeći ribara oko deset minuta, Đoković je zatim oduševio prisutne kada je skinuo svoju ribarsku opremu – jaknu, kapu i dugačku bradu. Ta transformacija izazvala je oduševljenje kod dece i prolaznika, a scena je zabeležena i na snimcima koje možete pogledati na portalu „Dan“.

Nole je zatim uzeo reket i razmenjivao udarce sa mališanima, pokušavajući da im prenese neke teniske veštine. Njegova prisutnost i gestovi razigrali su dečiju maštu i doprineli jednom posebnom trenutku za sve prisutne.

Ova spontana poseta Đokovića pokazuje njegovu ljubaznost i posvećenost da obraduje svoje fanove, čak i van teniskih terena.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter