0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

head coach Vladan Milojevic konferencija za medije Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 19.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MILOJEVIĆ ODGOVORIO LAZETIĆU: ‘Nisam razgovarao sa njim, nije to pitanje za mene!’

Objavljeno: 01.05.24 u 16:51

Na korak su od nove titule.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19 časova dočekuju TSC na Marakani u okviru trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije, a o značaju toga da na stadionu bude što više navijača govorio je šef stručnog štaba Vladan Milojević.

Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača, kao i uvek. Nemam dilemu da će publika doći u velikom broju – počeo je Milojević.

U teoriji, Zvezda već sutra može da postane šampion Srbije za aktuelnu takmičarsku godinu.

Crvena Zvezda v Partizan, Kup Srbije, polu finale 24.4.2024
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao neko mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Mi svakako želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone.

Govorio je Milojević i o izjavi trenera našeg narednog protivnika nakon utakmice u Bačkoj Topoli odigranoj u martu ove godine.

– Nisam razgovarao sa njim o tome šta je time hteo da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavma drugih trenera svakako – zaključio je Milojević.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter