4
Domaći fudbal

delije sever navijaci Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA TRAŽILA POMERANJE FINALA KUPA, VOJVODINA PRISTALA: Evo šta je razlog novog termina!

Objavljeno: 30.04.24 u 17:08

Svima ovaj više odgovara.

Finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine biće pomereno za 21. maj, umesto planiranog termina 23. maja, saznaje Telegraf.

Naime, kako navodi pomenuti izvor, beogradski tim zatražio je novi termin, da bi se Novosađani sa tim predlogom složilI.

U pitanju je to što, Crvena zvezda 25. maja igra meč na Marakani sa Čukaričkim, gde bi trebala da proslavi svoju novu titulu.

Dok bi istog dana, Vojvodina igrala meč sa Lučanima, ključan za evropsko mesto, pa samim i tim žele da uđu svežiji u njega.

80
21

4 Komentara

  1. Dok se u svim evropskim ligama igra 2-3 utakmice nedeljno, jedino naši klubovi odigraju jedva i tu jednu utakmicu. Ne daj boze da imaju 2 utakmice u 7 dana.

    3
    3
    Odgovori
    • pa sa strukom i kondicionim trenerima kakvom imamo dobro je da ljudi ne padaju mrtvi na terenu. O kriterijumima sudija nema diskusije. Kontaktna sociva bi kupio svima samo da vide prst pred okom.

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter