1
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

(TVITOVI) GROBARI ZADOVOLJNI POBEDOM, ALI NE I IGROM: Ponitka i Avramović posebno na udaru!

Objavljeno: 30.04.24 u 20:58

Bitna pobeda za start polufinalne serije!

KK Partizan dočekao je od 18.30 časova ekipu Budučnosti u okviru prvog meča polufinala ABA lige.

‘Crno-beli’ uspeli su da ‘odbrane’ domaći teren u prvom susretu i slave rezultatom – 78:67.

Nakon utakmice na Tviteru, navijači Partizana izrazili su svoje mišljenje o ovoj utakmici.

3
6

1 Komentara

  1. Avramović u zadnje vreme slabo igra, kako su počeli novinari da postaju priču kako Avramovića traži pola Evrope, dečko se ne prepoznaje. Vreme je da se posveti igri, a ne kako će da zaradi ogroman novac. Treba da vidi primer Madara koji je poleteo za novac, gde je sad. Spusti se na zemlju i igraj košarku, znaš da ništa ne bi bio da nije Željka Obradovića, zahvaljujući njemu si postao standardan član Srpske reprezentacije, postao si bolji igrač u reprezentaciji. Vreme je da takav odnos imaš i prema klubu koji te je napravio igračem. Uživaj u igri, daj veliki doprinos, to će ti doneti ne samo novac, već i poziciju gde ćeš biti vođa tima. Trebao si to ove godine da postaneš, ali si upao u neku krizu više ne pružaš one igre što se od tebe očekivale, da budeš nosilac igre.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter