0
Domaći fudbal

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers Srbija v Luksemburg Nemanja Radonjic (C) celebrates after scoring a goal with Adem Ljajic Dusan Tadic Luka Milivojevic Beograd, 14.11..2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PODRHTAVA KRAGUJEVAC: Radnički pokušava da dovede bivšeg reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 30.04.24 u 15:50

Na pomolu veliki povratak veziste u srpski fudbal

Apsolutni hit ovog proleća u Srbiji su fudbaleri Radničko 1923 iz Kragujevca. Predvođeni Feđom Dudićem ostvarili su sjajne rezultate i na pragu su da sezonu završe na istorijskom 4. mestu i odu u kvalifikacije za Evropu.

Ukoliko Kragujevčani žele što bolje da se predstave na evro-sceni, potrebno je dovesti nekoliko igrača koji imaju iskustvo igranja takvih utakmica i čiji bi kvalitet dodatno podigao igru Radničkog.

Jedan od njih je definitivno Luka Milivojević, a kako saznaje portal Espreso, Radnički želi da bivšeg reprezentativca Srbije vrati u Kragujevac odakle je započeo karijeru.

Najveći pregovarač je sportski direktor Slavko Perović koji je odličan prijatelj sa defanzivnim vezistom.

Luki na kraju sezone ističe ugovor sa Šabab Al Ahlijem za koji je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 20 utakmica uz jedan gol i tri asistencije.

34
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter