0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POBEDA IM JE SADA POD MORANJEM: Žakelj veruje u svoje momke!

Objavljeno: 30.04.24 u 22:19

Moraju do pobede u Podgorici.

KK Partizan dočekao je od 18.30 časova ekipu Budučnosti u okviru prvog meča polufinala ABA lige. ‘Crno-beli’ uspeli su da ‘odbrane’ domaći teren u prvom susretu i slave rezultatom – 78:67.

Sada je pritisak na ekipi Budućnosti, koja mora da pobedi kako bi produžila polufinalnu seriju. Nakon poraza svog tima, trener Žakelj je rekao:

Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024.
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Čestitke domaćinima, mislim da su zasluženo slavili. Nema tu puno priče, videlo smo da smo premekani. Kada primiš 27 u prvoj četvrtini protiv tima sa ovim kvalitetom teško je to vratiti. Pravili smo greške pogotovo u odbrani. Nemam šta da kažem što se tiče borbe, sa ovakvim brojem skokova u napadu mislim da mora biti bolji rezultat. Imali smo nervozu, nije nas išao šut, ali mislim da je prva četvrtina odlučila utakmicu. Počeli smo na pogrešan način, ne kako smo se dogovrili. 1-0 je, napravićemo sve da slavimo u Podgorici i vratimo se u Beograd – rekao je trener podgoričkog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter