0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OBRADOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Suština je da smo pobedili!’

Objavljeno: 30.04.24 u 21:48

Zadovoljan je pobedom na startu polufinalne serije!

KK Partizan dočekao je od 18.30 časova ekipu Budučnosti u okviru prvog meča polufinala ABA lige. ‘Crno-beli’ uspeli su da ‘odbrane’ domaći teren u prvom susretu i slave rezultatom – 78:67.

Nakon bitne pobede, trener Partizana – Željko Obradović rekao je:

Upravo je suština da je 1-0 i da smo pobedili. Mnogo dobrih detalja, pre svega odbrana. Problem je evidentan dpa su dali 18 poena iz naših izgubljenih lopti i njihov ofanzivni skok. Čestitke igračima na pobedi i hvala svima koji su došli da nas bodre i daju podršku timu u ovim danima kada se svi spremaju za produženi odmor – rekao je Obradović i potom dodao:

Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024.
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bio je trenutak kada su prišli na četiri razlike, ali bilo je i situacija gde smo imali dobre šuteve, a lopta je izašla iz obruča. Tu se ne može zameriti igračima, ali smo se vratili na rezultat koji je na kraju realan. Oko 38 minuta smo bili u vođstvu, tako da smo prilično kontrolisali utakmicu. Naravno ovo je serija, treba zaboraviti i pripremiti se za utakmicu u Podgorici – zaključio je trener ‘crno-belih’.

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter