0
Domaći fudbal

Albert Nadj Samed Bazdar Daniel Castillo Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVE TURBULENCIJE U HUMSKOJ: Zapelo u pregovorima između Partizana i Alberta Nađa!

Objavljeno: 30.04.24 u 13:59

Albert želi ugovor i za sledeću sezonu

Poslednjih dana naročito je turbulentno u Humskoj ulici. Nakon zasluženog poraza od TSC-a na domaćem terenu, došlo je do smene prvog trenera Igora Duljaja, a njega je nasledio dosadašnji prvi pomoćnik Albert Nađ, makar bi tako trebalo da bude.

Kako prenosi Sport Klub, Partizan je nekadašnjem prvotimcu ponudio da ekipu najpre predvodi u preostalih pet mečeva u sezoni, a da se potom razgovara o eventualnom produžetku saradnje.

Albert na tu opciju, bar za sada, nije želeo da pristane, već je tražio ugovor za sledeću sezonu. I tu je zapelo u pregovorima između bivšeg asa i uprave Partizana.

U međuvremenu, Nađ je odlučio da pojača stručni štab, pa će mu u radu pomagati Miroslav Vulićević i Miroslav Čermelj. Ipak, ostaje da se prvo novoproglašeni šef struke i definitivno dogovori oko uslova saradnje sa upravom kluba.

11
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter