0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MRKELA OTKRIO PLANOVE ZVEZDE ZA LETO: Evo koje tržište je jako interesantno šampionu Srbije!

Objavljeno: 30.04.24 u 19:46

Biće zanimljiv prelazni rok u Ljutice Bogdana,

Mitar Mrkela je jedan od glavnih ljudi u Crvenoj zvezdi kada su transferi u pitanju, a nedavno je govorio za slovenačku Nogomaniju.

– Naša skauting služba prati svaki meč Jegora Pruceva u Sloveniji i ja pratim njegov učinak. Znam da mu ide dobro, znam i da je doprineo osvajanju šampionata. Postao je zreliji igrač, to je i trebalo da se desi.

Verovatno razumete da ne mogu da govorim o igračima koji ne igraju za Crvenu zvezdu? Vanja Drkušić, koga pominjete je svakako dobar igrač. Ali pratimo i druge slovenačke igrače, ne samo bekove. Slovenački igrači imaju balkanski mentalitet, imaju talenat, ali imaju i određenu dozu odgovornosti, što je njima svojstveno. Naravno, pratimo slovenačke igrače, ne samo one iz lige, već i šire. Prvo, naravno, tražimo domaće, srpske igrače, zatim gledamo regionalno. Iz iskustva znamo da se slovenački igrači brzo prilagođavaju. Ovde imamo i dobro iskustvo sa slovenačkim klubovima – kaže Mrkela.

– Prošlost nas uči da su to uvek neizvesne utakmice. Srbija ima jaku reprezentaciju koja može da ostvari dobar rezultat na Evropskom prvenstvu. Ako me pitate za meč sa Slovenijom, neće biti lako. Pratio sam Sloveniju u kvalifikacijama, gledao sam i poslednju prijateljsku utakmicu sa Šporarom, koji je dao gol Švajcarskoj.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter