0
Kladionica

FOTO: Promo

KRALJEVI I SVECI OKUPIRAJU NEMCE!

Objavljeno: 30.04.24 u 14:58

Kreće lov na finale Lige šampiona

Samo korak nas deli od finala! Put za Vembli počinje večeras, od 21 čas, a interesantno je da se oba uvodna duela polufinala igraju u Nemačkoj.

Najpre će večeras Bajern ugostiti Real, da bi sutra u istom terminu Dortmund dočekao PSŽ. Bavarci su u četvrtini finala eliminisali Arsenal sa ukupnim rezultatom 3:2, dok je kraljevski klub na penale izbacio aktuelnog šampiona Evrope, Mančester siti. Sa druge strane, Milioneri su uspeli da kompletiraju preokret protiv Atletiko Madrida, pa su nakon poraza u prvom meču od 2:1 na svom stadionu savladali Jorgandiže sa 4:2. Sličan scenario zadesio je i Svece, koji su najpre poraženi od Barse sa 3:2, da bi u gostima slavili sa 4:1 za prvo polufinale posle dvogodišnje pauze.

Sudeći po četvrtfinalnim duelima, i u polufinalu nas očekuju spektakularne borbe, a kako bi što više uživali u najkvalitetnijem fudbalu, kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Promo kod je aktivan svakog dana do kraja sezone kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, a tu su i brojni specijali.

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara! Takođe, u subotu je startovala četvrta od šest faza promocije Kladijator, koja donosi novo sedmodnevno takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u bogatom fudbalskom programu uz AdmiralBet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter