2
AdmiralBet ABA Liga

Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DULJAJ OTIŠAO PO NAREĐENJU, NIJE HTEO DA NAPUSTI KLUB: Bivši trener Partizana premijerno pred Grobarima nakon otkaza!

Objavljeno: 30.04.24 u 18:35

Duljaj ponovo pred Grobarima.

Igor Duljaj je dobio sinoć otkaz, ali se već danas pojavio pred Grobarima, jer će pratiti meč između Budućnosti i Partizana.

„Potrebno je neko vreme da prođe, da se slegne sve. Uglavnom, savest mi je čista. Dao sam maksimum. Vreme će pokazati da li sam dobro radio ili ne„, rekao je Duljaj na pitanje kako se oseća dan posle odlaska iz Humske.

„Šta se izdešavalo, izdešavalo se…. Upravni odbor je samo doneo odluku koju je neko rekao da bude takva. U Upravnom odboru imam i neke prijatelje, ne mogu na njih da se ljutim. Neko je samo dao naređenje“.

Na njegovo mesto zvanično je postavljen Alber Nađ.

„Danas sam imao sastanak sa igračima, da se pozdravim sa njima i poželim im sreću. Rekao sam im da moraju da nastave da se bore, da ostanu u trci za kvalifikacije za Ligu šampiona. Partizan zaslužuje da bude u elitnom takmičenju“, dodao je Duljaj.

13
10

2 Komentara

  1. Ovo prevazilazi zdrav razum odgovornosti, na kraju je ovo partizanov uspešan trener,,,, Ovo je ozbiljno metastaziralo,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter