1
Domaći fudbal
Igor Duljaj

FOTO: FK Partizan

ZASEDA UPRAVNI ODBOR FK PARTIZAN: Ako Duljaj ode crno-beli imaju dva kandidata za njegovu zamenu!

Objavljeno: 29.04.24 u 20:19

Videćemo hoće li odluka biti doneta večeras

U Partizanu se vode žustre debate oko sudbine trenera Igora Duljaja, a odgovor na pitanje da li će ostati na klupi možda ćemo dobiti već danas, saznaje se tokom sednice Upravnog odbora tima iz Humske.

Iako je bilo najava da će sednica biti odložena, Tanjug je preneo informaciju da će se ona ipak održati po planu. Središnje pitanje sednice je upravo status trenera Duljaja.

Unutar kluba postoje različita mišljenja. Deo čelnika, kao i nekadašnji igrači, protive se ideji davanja otkaza Duljaju samo pet kola pre kraja sezone. Međutim, drugi su mišljenja da je neophodna promena već sada.

U slučaju eventualnog otkaza, razmatraju se dve opcije – Albert Nađ ili Strahinja Pandurović, trener Teleoptika.

Konačna odluka, bilo da se zadrži Duljaj ili da dođe do promene, verovatno će biti poznata već večeras.

Dok se ovo raspravlja u klubskim krugovima, Duljaj je danas odradio trening sa ekipom, ali nije isključeno da će večeras razgovarati sa rukovodstvom kluba nakon niza od četiri uzastopna poraza.

Partizan se suočava sa izazovom u Superligi Srbije, gde je drugo mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, ugroženo. U narednom kolu, crno-beli igraju protiv Vojvodine na svom terenu.

1
11

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter