2
Domaći fudbal

FOTO: Ministarstvo finansija

VAŽAN DATUM ZA SRPSKI FUDBAL: Evo kada se udara kamen temeljac za Nacionalni stadion! (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.24 u 21:32

Nacionalni stadion će krasiti glavni grad Srbije

Aleksandar Vučić, presednik Srbije, najavio je izgradnju Nacionalnog stadiona u rejonu EXPO, ističući da će za dan i po biti položen kamen temeljac za ovaj projekat. Vučić je naglasio da će ovaj stadion biti jedan od tri najlepša u Evropi.

U svom obraćanju javnosti iz Predsedništva Srbije, Vučić je istakao da će se izgradnja Nacionalnog stadiona odvijati brzo, a glavni cilj je unapređenje životnog standarda građana.

Gradimo Nacionalni stadion radi boljeg životnog standarda naših ljudi, omogućavajući im da uživaju u sportskim aktivnostima na najlepši mogući način – rekao je Vučić. Dodao je i da želi da Srbija bude u mogućnosti da se meri sa najrazvijenijim zemljama Evrope i sveta.

Predsednik je istakao da je cilj da sav ekonomski rast koji proizađe izgradnjom Nacionalnog stadiona doprinese povećanju plata i penzija, što će dodatno poboljšati kvalitet života građana.

0
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter