0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ŠTA ĆE SE OKRETATI TOKOM PRVOMAJSKIH PRAZNIKA? Uranak od pola miliona dinara!

Objavljeno: 29.04.24 u 14:38

Prvi maj proglašen je Međunarodnim praznikom rada 1889. godine, tri godine nakon velikih majskih demonstracija u Čikagu, kada je na desetine hiljada radnika stupilo u štrajk zahtevajući osmočasovno radno vreme.

U Srbiji se obeležava od 1893. godine i zvanično se vodi kao državni Praznik rada, dan koji je mahom rezervisan za odmor i slavlje u prirodi.

“Gde ćeš za 1. maj?” je standardno pitanje koje se čuje krajem aprila, a odgovor možete pronaći na AdmiralBet.rs, jer se tamo organizuje Slot uranak. Svi igrači koji imaju otvoren AdmiralBet korisnički nalog mogu od 28. aprila do 5. maja učestvovati u prvomajskoj avanturi vrednoj 500.000 dinara, koje će podeliti 40 najboljih majstora roštilja. Kao i prilikom kupovine namirnica za prvomajski uranak, bitno je da se napravo dobar miks, po svačijem ukusu, pa tako za Slot uranak su odabrane 42 atraktivne slot igre od 7 najpoznatijih svetskih provajdera.

Za učešće na turniru neophodno je da imate otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Posetite sajt AdmiralBet.rs, zavrtite neke od izdvojenih slot igara poput ražnja i zagrizite sočne dobitke ovog produženog prvomajskog vikenda!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter