0
Domaći fudbal
Svetozar Mijailović

Svetozar Mijailovic Superliga Srbije Super Liga Rad - Crvena Zvezda 29. Maj 2020. 29.5.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PREDSEDNIK ZVEZDE SE OGLASIO POVODOM BAHARA: ‘Zahvaljujemo se Baharu na razumevanju!’

Objavljeno: 29.04.24 u 15:31

Uspeli su da se dogovore oko prekidanja isplata.

Crvena zvezda je danas potvrdila da su uspeli da pronađu ‘zajednički jezik’ sa Barakom Baharom i da ga od aprila više nisu plaćali.

Ovim potezom klub iz Ljutice Bogdana je uštedeo oko 1.5 miliona evra, a evo šta je tim povodom imao da kaže Toza Mijailović:

Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba – Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji. Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni. Mijatović i Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Endiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere – rekao je predsednik Svetozar Toza Mijailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter