0
Domaći fudbal
Lazar Carević

goalkeeper Lazar Carevic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 Play Off match between Vojvodina and Crvena Zvezdaat stadium Karadjordje on April 28, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVO SE NE ODBIJA: Vojvodina dobila bezobraznu ponudu iz Španije za svog golmana!

Objavljeno: 29.04.24 u 20:13

Vojvodina može ozbiljno da zaradi

Čuvar mreže Vojvodine Lazar Carević mogao bi postati ključni faktor u popunjavanju budžeta za narednu sezonu kluba sa Karađorđa. Prema nezvaničnim informacijama Telegrafa, na adresu kluba stigla je primamljiva ponuda iz Španije, tačnije od strane Granade, koja iznosi 1,2 miliona evra.

Carević se istakao sjajnim performansama od proleća, posebno na poslednjem meču protiv Crvene zvezde, gde je bio jedan od ključnih igrača Vojvodine, braneći nekoliko ključnih situacija. Ovo je bila već peta uzastopna utakmica u kojoj je Carević bio na visokom nivou, doprinoseći timskom uspehu i plasmanu u finale Kupa.

Njegove izuzetne partije nisu prošle nezapaženo kod skauta klubova iz „liga petica“, a trenutno je najkonkretnija ponuda došla od strane Granade iz Španije, koja je već iznela zvaničnu ponudu.

Rukovodstvo Vojvodine spremno je da prihvati ovu ponudu, što bi moglo doneti značajna sredstva klubu za dalji razvoj i jačanje tima.

Podsetimo, Carević je svoju karijeru započeo u Grbalju, a zatim je kao mladi fudbaler prešao u Barselonu, gde je igrao za mlađe kategorije i B tim slavnog španskog kluba, pre nego što je kao slobodan igrač stigao u Vojvodinu.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter