4
Domaći fudbal
Igor Duljaj

Igor Duljaj Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter v Partizan Novi Sad, 17.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

OGLASIO SE IGOR DULJAJ: Ovo su prve reči sada već bivšeg trenera Partizana!

Objavljeno: 29.04.24 u 23:16

Duljaj je imao reakciju

Igor Duljaj više nije trener Partizana odlukom Upravnog odbora koji je sve saopštio u ponedeljak kasno uveče i to dok je dojučerašnji strateg gostovao na jednoj televiziji, a onda se oglasio i za medije.

Posle nešto više od godinu dana Igor Duljaj neće predvoditi Partizan, a u preostalih pet kola Superlige tim će predvoditi Albert Nađ.

Imao sam osećaj da postoje ljudi kojima ne odgovara ono što radim, samo se čekao momenat da se desi nešto negativno i to nije nešto što je neočekivano. Idemo dalje i to je to.

Dok sam bio tu, imao sam šta da kažem, sad kada nisam tu, navijač sam Partizana. Odluku je doneo onaj koji se prvi bude obratio – poručio je Duljaj.

Otkrio je i šta će uraditi kada svane novi dan.

Idem da se pozdravim sa igračima, to je za početak. Imam moralnu obavezu prema njima i to je to. Sa njim sam proveo najveći deo vremena u poslednjih godinu dana, idem sa njima sutra da se vidim.

Poručiću im da drže ovu poziciju i da omoguće Partizanu da budemo u kvalfiikacijama za Ligu šampiona – za kraj je rekao Duljaj.

58
20

4 Komentara

  1. Naredjenje kazes Igore a rezultati nista sve si izgubio titulu kup sta bi ti da i dalje osljaris i pogresnom taktikom i dalje srozavas klub

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter