0
Evroliga
Ataman

FOTO: Twitter/Panathinaikos BC

EVROLIGA OVO NE PRAŠTA: Panatinaikos i Ataman kažnjeni!

Objavljeno: 29.04.24 u 23:33

Evroliga se oglasila

KK Panatinaikos i trener Ergin Ataman suočavaju se s disciplinskim merama Evrolige nakon kontroverznih izjava i ponašanja tokom četvrtfinalne serije protiv Makabija iz Tel Aviva.

Nakon poraza u prvoj utakmici serije, trener Ataman je dao nekoliko izjava koje su kritikovale sudije, izražavajući nezadovoljstvo odlukama na terenu. Ova situacija dostigla je vrhunac nakon pobede u drugoj utakmici, kada je Ataman reagovao burno na pitanje novinara o disciplinskim merama Evrolige.

Evroliga je naknadno saopštila da je pokrenula disciplinski postupak protiv trenera Atamana, a sada je odlučeno da će klub iz Atine platiti kaznu od 30 hiljada evra, dok će Ataman lično morati da plati 35 hiljada evra.

Ova odluka Evrolige ima za cilj da istakne važnost poštovanja pravila i fer pleja tokom takmičenja, te da osigura integritet i ugled takmičenja.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter