0
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: FK Partizan)

DULJAJ O TAJNI USPEŠNOG PRELAZNOG ROKA: Trener Partizana je u Humsku doveo sjajna pojačanja zahvaljujući jednom čoveku!

Objavljeno: 29.04.24 u 21:46

Duljaj je zaista pogodio sa igračima koje je doveo

FK Partizan se suočava sa veoma ozbiljnom situacijom, a ona se tiče sudbine trenera prvog tima Igora Duljaja.

Crno-beli su danas započeli sastanak Upravnog odbora kluba na kome će odlučiti o tome da li će aktuelni šef struke ostati na toj poziciji ili ne.

Gostujući u emisiji „Indirektno“ na K1 televiziji Duljaj se dotakao teme dovođenja igrača poput Mateuša Saldanje, Jung Džun Goha i Ksandera Severine.

Oni koji me poznaju, znaju da ja nemam nikakve agente. Ne pravim nikakve dilove i nikakve kombinacije i mogu svakoga da pogledam u oči. Sve što radim, radim u interesu kluba. Niko ne može prstom da pokaže u mene i da kaže da sam uzeo jedan dinar mimo onoga što mi pripada. Fudbal je ogroman biznis i tu postoje mnoge stvari koje su osetljive. Trudim se da radim svoj posao na častan i pošten način. Svi igrači koji su došli, došli su na preporuku jednog mog prijatelja koji radi kao jedan od skauta u Šahtjoru. On mi je dao spisak igrača koji su interesantni klubu. Svi ostali detalji, to je nešto što prepuštam klubu – rekao je Igor Duljaj u emisiji „Indirektno“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter