0
Fudbal
Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrovic during the UEFA EURO 2024 Qualifiers group G match between Serbia and Bulgaria at Stadium Dubocica on November 19, 2023 in Leskovac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CELA SRBIJA JE OVO HTELA DA VIDI: Dobre vesti za Piksija koje se tiču Aleksandra Mitrovića! (FOTO)

Objavljeno: 29.04.24 u 21:12

Mitrović je ponovo na terenu

Sjajne vesti stižu iz Saudijske Arabije, gde se Aleksandar Mitrović ponovo pojavio na terenu, obučen u sportsku opremu, spremno da se pridruži treninzima sa ekipom Al Hilala.

Ovaj brzi oporavak sugeriše da će najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije imati priliku da odigra nekoliko ključnih utakmica pre nego što se pridruži nacionalnom timu na poslednjim pripremama pred Evropsko prvenstvo.

Mitrović je napustio teren s bolnom grimasom tokom ligaške utakmice protiv Al Šababa krajem marta, ali izgleda da se oporavio brže nego što se očekivalo. Iako su prve prognoze predviđale pauzu od šest nedelja, fotografije iz Rijada sugerišu da bi Mitrović mogao da zaigra u narednim mečevima.

Al Hilal ima još nekoliko utakmica do kraja sezone, a prva sledeća je protiv Al Itihadu. Mitrović, drugi strelac lige, sa 22 gola, imaće priliku da doprinese timu u završnici šampionata. Otkako se povredio, propustio je sedam mečeva, ali se sada vraća u formu uoči završnice sezone.

Mitrovićeva prisutnost na terenu ne samo da će biti od koristi za Al Hilal, već će i značajno doprineti timu Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter