0
Evroliga

Nikola Milutinov Vanja Marinkovic Vladimir Lucic Ognjen Jaramaz Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VRAĆA SE DETE KLUBA: Partizan već dogovorio povratak reprezentativca Srbije?

Objavljeno: 28.04.24 u 16:55

Vanji Marinkoviću ističe ugovor sa Baskonijom ovog leta, te bi on mogao pojačati redove Partizana sledeće sezone

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, najavio je pojačanja i povratnike u klub, a prema saznanjima „Sportanda“, prvo pojačanje mogao bi biti bek šuter Vanja Marinković, koji je ostavio dobar utisak igrajući za Baskoniju.

Spekulacije o Marinkovićevom povratku već su dugo prisutne, a sada su intenzivirane nakon što je specijalizovani košarkaški sajt to potvrdio. Navodno su pregovori već u toku, a Partizan planira da dovede Vanju za sledeću sezonu.

Marinković trenutno igra treću sezonu u Baskoniji, gde je ove sezone prosečno beležio 10 poena po utakmici u Evroligi.

Iako je trener Partizana, Željko Obradović, nedavno produžio ugovor sa klubom na još dve godine, tim se suočava sa izazovom reorganizacije jer osam od četrnaest igrača u trenutnom sastavu ima ugovore koji ističu krajem juna.

Naneli se ističe kao prioritet za produženje ugovora zbog svoje konstantnosti tokom ove sezone, dok je sudbina ostalih igrača, poput Smailagića, Trifunovića, Anđušića i drugih, još uvek neizvesna. Klub još nije dao indikacije o tome sa kojim igračima planira da produži saradnju, a situacija ostaje pod znakom pitanja.

Sa druge strane, kapiten Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Balša Koprivica i Ognjen Jaramaz imaju važeće ugovore do 2025. godine.

 

12
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter