0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan, derbi

Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VEČITI DANAS IZLAZE NA TEREN: Zvezda u Novom Sadu kao najava za finale Kupa, Partizan ima težak zadatak u Humskoj!

Objavljeno: 28.04.24 u 09:54

Očekuju nas dva sjajna meča

Večiti rivali Crvena zvezda i Partizan ove nedelje igraju svoje mečeve 32. kola Superlige Srbije. Fudbaleri Vojvodine dočekaće Crvenu zvezdu, dok će Partizan ugostiti ekipu TSC-a.

Meč između Vojvodine i Crvene zvezde na programu je od 17.30 časova, a izabranici Vladana Milojevića imaju šansu da naprave dodatni korak ka tituli i u dobrom raspoloženju idu u Novi Sad pošto su u prethodna dva meča savladali najvećeg rivala, ekipu Partizana.

Sa druge strane, izabranici Ljubomira bandovića su pobedom protiv Radničkog u Kragujevcu izborili plasman u finale Kupa, i to pogotkom Koraća u nadoknadi vremena.

Odmah nakon meča u Novom Sadu očekuje nas utakmica u Humskoj ulici, gde Partizan dočekuje TSC.

Za crno-bele ova utakmica dolazi posle poraza u dva „večita derbija”, najpre domaćem prvenstvu, a onda i Kupu Srbije. Nakon takvih rezultata i sa poljuljanim samopouzdanjem Parnom valjku stižu na megdan Topolčani.

Ova utakmica za Parni valjak važna je i kada je u pitanju čuvanje drugog mesta, pošto imaju 70 bodova, dok naredni rival broji 63. U slučaju poraza, mogla bi da se dodatno zakomplikuje borba za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona naredne godine.

Direktan prenos obe utakmice možete pratiti na kanalu Arena Premium 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter