0
Košarka

FOTO: STARSPORT

TANJEVIĆEVA KONTRA PETROVIĆU: Urnebesan komentar košarkaške legende zapalio društvene mreže!

Objavljeno: 28.04.24 u 19:55

Zanimljiva prepiska…

Bogdan Tanjević, nekadašnji selektor jugoslovenske košarkaške reprezentacije i osvajač Evropskog prvenstva sa KK Bosna, izneo je zanimljiv komentar u vezi sa primedbom Ace Petrovića kako je radni vek košarkaša sve duži.

Naime, selektor Brazila je verovatno impresioniran nastupom Lebrona Džejmsa, koji je sa 39 godina predvodio Los Anđeles Lejkerse do pobede nad Denver Nagetsima u plej-ofu NBA lige. To je podstaklo Petrovića da podeli svoje zapažanje na društvenim mrežama.

– U današnje vreme, sve je više sportista koji briljiraju u godinama, u kojima je moja generacija već uživala u penziji. Razlozi? Danas su svima dostupne kvalitetno znanje o prehrani, preventivi, rekuperaciji i drugim bitnim stvarima. A mi o tome doslovno nismo imali pojma –  napisao je Petrović na svom profilu na društvenoj mreži „X“.

Međutim, Tanjević je na ovo dao svoj specifičan odgovor koji je mnoge nasmejao.

– Jedino što nisi naveo, najvažnije… Motivacija da se zaradi nešto više (opravdano) novca. Kakva ku***va prehrana. Jede se kao i pre, odgovorio je Tanjević , a Petroviću nije ostalo ništa drugo nego da se saglasi sa njim:

– Pa to sam ostavio tebi, cenjeni treneru-  odgovorio je selektor Brazila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter