0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024Play Off match between Partizan and TSC Backa Topolar at stadium FK Partizan (JNA) on April 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) NATHO VRATIO PARTIZAN U ŽIVOT: TSC imao vođstvo u Humskoj, ali je onda usledila majstorija! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.24 u 20:20

Partizan će tražiti totalni preokret u nastavku

Fudbaleri Partizana na svom terenu igraju meč drugog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije protiv ekipe TSC-a, a rezultat na poluvremenu je 1:1.

Od samog starta je ekipa iz Bačke Topole krenula napred. Ćirković je odlično pronašao Stanića, ali je ovaj bio neprecizan iz izgledne situacije.

Veoma brzo nakon toga uključio se i Partizan u igru. Crno-beli su donekle iskontrolisali nalet gostiju, ali ne zadugo.

Ćirković dovodi TSC u prednost u 29. minutu. Stanić je probio po desnoj strani uputio centaršut po zemlji, a Ćirković je ostao sam kao duh i rutinski matirao Jovanovića.

Nezadovoljna publika u Humskoj, kao da je probudila Partizan. Kastiljo je oboren na ivici kaznenog prostora, a precizan iz slobodnog udarca bio je Bibars Natho, koji je prelepim golom ostavio Ilića ukopanog.

Samo minut nakon gola crno-belih mogli smo da vidimo još jedan gol. Pantić je imao izglednu šansu da ponovo dovede TSC u prednost, ali su mu nedostajali milimetri.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter