0
Boks
Veljko Ražnatović

Veljko Raznatovic of Serbia during the European Boxing Championship 2024 at Aleksandar Nikolic Hall on April 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

CECIN SIN OSVOJIO BRONZU: Veljko Ražnatović stigao do postolja, a evo šta je poneo na sebi! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.24 u 20:40

Veljko je oduševio sve

Srpski bokser Veljko Ražnatović ponosno je primio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u boksu, koje je održano u Srbiji. Ražnatović je zvanično dobio priznanje za svoje izvanredno učešće na turniru, gde je demonstrirao vrhunsku boksersku veštinu i srčanost.

Tokom prvenstva, Ražnatović je pokazao izuzetnu formu, međutim, u polufinalu se suočio sa veoma jakim protivnikom, što je rezultiralo osvajanjem bronzane medalje.

Na ceremoniji dodele medalja, Ražnatović je blistao, a posebno je oduševio prisutne jednim gestom. Dok je stajao na postolju, umesto da samo primi medalju, Ražnatović je zastavu Srbije zavezao oko sebe. Ovaj simboličan čin jasno je pokazao njegov ponos i odanost zemlji koju predstavlja, za razliku od drugih takmičara koji su ostali u svojim trenerkama.

Ovaj gest Veljka Ražnatovića nije samo pokazatelj sportskog dostojanstva i patriotizma, već i inspiracija za sve mlade sportiste da se ponose svojim poreklom i zemljom koju predstavljaju na međunarodnoj sceni. Ražnatovićeva bronzana medalja ne samo da je rezultat njegovog talenta i rada, već je i simbol srpskog ponosa i hrabrosti na sportskom polju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter