0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

BIZARNO: Igrači Denvera se u papučama zagrevali za Lejkerse, Meloun nije mogao da veruje (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.24 u 12:50

Ovakve stvari se ne viđaju često

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Los Anđeles Lejkersa u četvrtom meču prve runde plej-ofa i odložili plasman u drugo kolo – 119:108.

Na mnoge je veliki utisak ostavio momenat koji se desio pre početka utakmice. Naime, većina košarkaša Denvera zagrevalo se za ovaj meč u papučama.

Patike nisu stigle na vreme u halu iz nepoznatog razloga, došlo je do propusta u komunikaciji ljudi koji su zaduženi za opremu Nagetsa, pa se desilo da Porter i družina krenu u pripremu meča sa Lejkersima u obući za plažu.

Trener Denvera Majk Meloun bio je ljut zbog činjenice da je došlo do ovakvog propusta.

Da li je ovo što se desilo idealno? Nije. Ali verujem da možemo da razumemo šta se desilo i da ne dozvolimo da se ovako nešto nikad ne ponovi – rekao je Meloun nakon utakmice u kojoj je njegov tim poražen prvi put u seriji i dodao:

Ako želite da se udubite u stvari i kažete „pa, izgubili smo jer iz nekog čudnog razloga naši igrači nisu imali patike kada su došli ovde na normalno zagrevanje“. Da smo imali momke koji su šutirali okolo sa japankama. Nije idealno. Ali ja neću da tražim izgovore za poraz, jer mislim da to nije bio razlog našeg poraza – poručio je Meloun.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter