0
ATP

Goran Ivanisevic (R) Tennis-ATP Serbia Open 2022-Practice-Novak Djokovic and Holger Rune Beograd, 17.04.2022. foto: Nikola Gligic/Starsportphoto ©

IVANIŠEVIĆ GOVORIO KADA JE ZAPRAVO ODLUČENO DA ON I NOVAK PREKINU SARADNJU: Ovo je bio prelomni momenat!

Objavljeno: 27.04.24 u 10:15

Jasan je nekadašnji osvajač Vimbldona.

Novak Đoković se nedavno rastao sa svojim dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem, koji je istakao da taj prekid saradnje nije bio toliko šokantan.

“Prošle godine na US openu, već je to bilo spremno”, počeo je Goran Ivanišević razgovor za b92.

“Kod obojice. Ja mogu da pričam za sebe, ali… To se vidi, po nekim stvarima koje vi ne vidite, ali to sad nije nešto vau… Svima je bio šok, ali meni nije”.

Nije lako biti u ulozi negativca.

“Imali smo mi interesantna putovanja, ali da možda nije bilo te nesrećne korone i svega toga, možda bi bilo i drugačije, možda bismo još bili pet godina bili zajedno. Vrlo teški su to bili momenti. To niko ne zna, i ne vidi, a nije bilo lako. Prvo je on bio označen kao nekakav negativac iz ničega. A onda su i nas gledali kao da smo ekipa negativaca i mnogo zameram nekim teniserima u Australiji. Ali dobro, tu se vidi ko ti je prijatelj, a ko te podržava”.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter