0
Košarka

Vladimir Jovanovic Partizan - Igokea, ABA Liga Nov. 12, 2023. in Belgrade, Serbia. 12.11.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RASTANAK U LAKTAŠIMA: Ispao od Partizana, pa nedugo zatim dobio otkaz!

Objavljeno: 25.04.24 u 19:19

Jovanović je preuzeo Igokeu u januaru 2023. godine

Nakon duplog poraza od Partizana u plej-ofu ABA lige, Igokea je doživela još jedan neuspeh i odlučila da prekine saradnju sa trenerom Vladimirom Jovanovićem. 

Klub iz Laktaša saopštio je da raskida saradnju sa perspektivnim stručnjakom dan nakon poraza od Bosne (82:76) u 4. kolu doigravanja za titulu u prvenstvu BiH.

Uprava kluba odlučila je stoga da se zahvali Jovanoviću na svemu učinjenom i u nastavku sezone klub će predvoditi Marko Cvetković koji će debitovati kroz dva dana kada u Laktaše u goste dolazi ekipa Širokog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BC Igokea m:tel (@bcigokea)

Jovanović je preuzeo Igokeu u januaru 2023. godine i tokom malo više od godinu dana u klubu ostvario zapažene rezultate. Prošle sezone osvojen je Kup i prvenstvo BiH uz izboren opstanak u ABA ligi. U aktuelnoj sezoni klub je obezbedio plasman u plej-of ABA lige uz pobedu nad Partizanom u Beogradu u ligaškom delu takmičenja što je jedan od najvećih uspeha kluba u minulom periodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter